Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir Üyesi Değilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz...Zaten üyeyseniz Burayı Tıklayınız
Kullanıcı Adı:  
Şifre:     

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
KPSS'NİN İPTALİ İÇİN DAVA AÇILDI
23-07-2008 10:53 PM KPSS'NİN İPTALİ İÇİN DAVA AÇILDI
By_FaRiS
Site Sahibi
Administrators

Statü: Çevirimdışı
Karma Puanı: 4

Arabanın markası: audi olsa

Açtigi Toplam Konu: 157

teşekkür 65
13 mesajda 14 kere teşekkür edildi
KPSS'NİN İPTALİ İÇİN DAVA AÇILDI

Kamu kurumlarına eleman alımı için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) mahkemelik oldu.

ÖSYM’nin 28-29 Haziran tarihlerinde yaptığı KPSS’de bazı soruların yanlış düzenlendiğini iddia eden Cumali Aslan, sınavın iptali için mahkemeye başvurdu. Sınavın, Eğitim Bilimleri testindeki 13. sorunun yanlış düzenlendiğini iddia eden Cumali Aslan, "13 sorunun iptali, iptal edilmesi halinde de söz konusu test anlamsız kalacağı için sınavın bütünüyle iptali" istemiyle dün Ankara 13. İdare Mahkemesi’nde dava açıldı. Cemali Aslan isimli kişinin açtığı davanın dilekçesinde, Eğitim Bilimleri testindeki 11, 24, 27, 40, 64, 66, 68, 81, 87, 89, 97, 104 ve 107. soruların yanlış olduğu öne sürüldü. Dilekçede, "söz konusu soruların iptali, iptal edilmesi halinde Eğitim Bilimleri testi anlamsız kalacağı için sınavın bütünüyle iptali" talep edildi.
23.07.2008

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun...
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun...

23-07-2008 10:53 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
23-07-2008 11:48 PM Cvp: KPSS'NİN İPTALİ İÇİN DAVA AÇILDI
Style Tuning
F i R e - S T o R M
Süper Moderatör

Statü: Çevirimdışı
Karma Puanı: 0

Arabanın markası: Benim Yok.

Açtigi Toplam Konu: 103

teşekkür 2
35 mesajda 39 kere teşekkür edildi
Cvp: KPSS'NİN İPTALİ İÇİN DAVA AÇILDI

Ne diyelim hayırlısı neyse o..! Icon_smile Bilgi için teşekkürler..! Icon_wink

Design by [ Style Tuning ] - [ Sedat TUNA ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
23-07-2008 11:48 PM
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Kimler görüntülüyor

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle
Bu Konuyu Değerlendir:

Foruma Git:
Tuning
Site Sahibiysen Durma tıkla kazan